Business events

Sala ta de conferinţă în Sinaia

Situat în stațiunea montană Sinaia, Hotelul RINA Cerbul te întâmpină cu servicii de calitate și personal dedicat și atent.
Hotelul RINA Cerbul îți pune la dispoziție o sală de conferință cu o capacitate de maxim 40 de locuri, echipată la standarde internaționale pentru un mediu de întâlniri de afaceri atractiv și eficient.
Îmbinând stilul și confortul cu oferta variată de activități și excursii interesante, Hotelul RINA Cerbul este un important centru de conferințe din zonă și o locație preferată pentru diverse evenimente, motiv pentru care, clienții noștri se reîntorc an de an.
Dacă dorești să organizezi o conferință, un workshop intensiv sau orice tip de eveniment, Hotelul RINA Cerbul îți asigură tot ce este necesar și mai mult, astfel încât să îți aduci aminte cu plăcere de zilele petrecute alături de noi.

https://www.hotelcerbul.ro/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


Hotelul RINA Cerbul îți pune la dispoziție o sală de conferință cu o capacitate de 40 de locuri, echipată la standarde internaționale pentru un mediu de întâlniri de afaceri atractiv și eficient.Numele dvs (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. de telefon

Subiect

Mesajul dvs.