Politica privind confidențialitatea și datele

Politica de confidențialitate și datele cu caracter personal - aplicabilă pentru utilizatorii acestei afaceri în domeniul ospitalității atunci când efectuează o rezervare

Controlor de date (noi): Ospitalitatea de afaceri care vă va oferi, utilizatorul, serviciul solicitat. Detaliile noastre de identificare și de contact sunt disponibile pe site-ul pe care l-ați folosit pentru a vă face rezervarea / pentru a ne pune întrebările. Ele vor apărea și pe factura pe care o vom trimite.

Ofițer de conformitate a datelor: Nu se aplică activităților controlorilor de date.

Utilizator : Dumneavoastră ați completat formularul de rezervare sau orice altă documentație legată de acesta.

Scop: Scopul prelucrării datelor furnizate prin intermediul acestui formular este de a gestiona rezervările efectuate de dvs., de utilizatori și / sau pentru a răspunde la întrebările / cererile pe care le-ați adresat.

Bază legală:
- Fie nevoia de a ne face contractul cu dvs., utilizatorul / nevoia de a lua măsuri la solicitarea dvs. înainte de a încheia un contract.
- Sau consimțământul dvs., utilizatorul, prin bifarea căsuței de acceptare a Termenilor și condițiilor care fac parte integrantă din această politică de confidențialitate și date personale.

Durata: Vom stoca datele furnizate de dvs., utilizatorul, în timpul necesar pentru gestionarea rezervării efectuate, precum și a serviciilor de cazare pe care le-ați solicitat. După terminarea managementului, datele dvs. vor fi păstrate timp de șase (6) luni. Dacă sunteți de acord să primiți informații de marketing și / sau comerciale, datele dvs. vor fi stocate până când veți revoca acordul dvs.

Procesor: Angajăm partenerul nostru, Guestcentric Group ( www.guestcentric.com ), pentru realizarea motorului de rezervări al afacerii noastre. Guestcentric acționează sub autoritatea noastră și am semnat un contract cu Grupul Visitor Center pentru furnizarea serviciilor lor. Am instruit în scris Grupul pentru clienți cu privire la modul în care ar trebui să se facă procesarea.

Persoanele care fac obiectul datelor diferite de utilizatori: În cazul în care, dumneavoastră, utilizatorul, ne furnizează date personale referitoare la un subiect diferit de la dvs., sunteți responsabil pentru aceste acte, precum și pentru obținerea consimțământului respectiv al acestor persoane vizate pentru furnizarea datelor lor .

Transferul datelor: Nu vom transfera date cu caracter personal unei țări terțe din afara SEE (Spațiul Economic European).

Drepturile pentru drepturile de date: Subiecții de date își pot exercita dreptul de acces, rectificare, anulare și opoziție prin trimiterea unui e-mail sau prin intermediul serviciului poștal la datele de contact de pe site-ul nostru de rezervare și pe facturile noastre.

Autoritatea de supraveghere: În cazul în care un subiect de date consideră că drepturile sale sunt afectate, acestea pot face recurs și la autoritatea competentă de supraveghere a statului membru în cauză. Mai multe informații la: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-protection-eu_ro